Hirdetés

Dark Souls: Remastered - a vártnál később jön Nintendo Switchre

|

A Bandai Namco bejelentette, hogy nem tudják tartani az eredetileg tervezett megjelenési dátumot a Dark Souls: Remastered esetében.

Hirdetés

Emlékeztek még, mikor azt írtuk, hogy mielőtt a Dark Souls felújított változata megérkezne, a Bandai Namco a biztonság kedvéért beidőzíti a szerverek tűrőképességének tesztelését? Na a Nintendo hibrid konzolján a vártnál később próbálhatjuk csak ki, hogy mennyit bírnak a szerverek. 

Hirdetés

Eredetileg május 25-én érkezett volna meg a Dark Souls: Remastered minden platformra, azonban a Bandai Namco most bejelentette, hogy a Nintendo Switch kiadás esetében nem fogják tudni tartani ezt a dátumot, így a nyárra tolták el a megjelenést (beleértve a Solaire of Astora amiibo érkezését is). A kiadó közleménye szerint az új switches dátum lehetővé teszi a fejlesztőknek, hogy az extra időt arra fordíthassák, hogy a hordozható konzol játékosai is tökéletes Dark Souls élményt kaphassanak bárhol és bármikor. 

A PC, PlayStation 4 és Xbox One esetében minden maradt a régiben.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)