Hirdetés

Dark Souls Remastered - megvan a Switches megjelenés dátuma

|

A többi platformon már farmolják a lelkeket a rajongók, de a kézikonzolos változatra még várni kell egy kicsit.

Hirdetés

Azt már hónapokkal ezelőtt bejelentette a From Software, hogy kénytelenek egy kicsit tolni a Dark Souls Remastered Nintendo Switchre szánt változatán, azt azonban egészen mostanáig nem tudtuk, hogy pontosan milyen messze van a kézikonzolos debütálás.

Hirdetés

A kiadó most egy dobozkép kíséretében adta a világ tudtára, hogy a pontos megjelenési dátum október 19, amikor a Solaire of Astora kíséretében bezsákolhatjuk a játékot.

Én személy szerint nem vagyok benne biztos, hogy jó ötlet mondjuk a buszon Dark Soulsozni, mert ha egy kátyú miatt veszíti ez az ember a bossfightot, akkor utána könnyen kirepülhet a Switch az ablakon. Persze lehet, hogy csak én nem tudnám helyén kezelni a dolgot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)