Hirdetés

Dark Souls Remastered - nem csak Switchen lesz stresszteszt a megjelenés előtt

|

Mielőtt a Dark Souls felújított változata megérkezne, a Bandai Namco a biztonság kedvéért beidőzíti a szerverek tűrőképességének tesztelését.

Hirdetés

Bár sokaknál kiverte a biztosítékot, hogy az eredeti játék birtokában sem kapnak kedvezményt a felújított változat árából és a platformok közötti cross-play hiánya is fájó lehet, a Dark Souls Remastered elkészülését azért így is rengeteg rajongó várja, hiszen ilyen látvány mellett élvezet lesz újra és újra meghalni. 

Hirdetés

A korábban megtartott Nintendo Directen kiderült, hogy még a játék switches kiadásának megjelenése előtt sor kerül majd a hálózat tesztelésére, most pedig a Bandai Namco bejelentette, hogy ez nem csak a Nintendo hibrid masinájára, hanem a PlayStation 4-re és az Xbox One-ra is értendő. A további részletekre még várnunk kell.  

A május 25-re tervezett Dark Souls Remastered mindegyik verziója tartalmazza majd az Artorias of the Abyss DLC-t, valamint dedikált szervereket az akár 6 játékost kiszolgáló multiplayerhez és co-ophoz. PC-n, PS4 Prón és Xbox One X-en 4K felbontásra és 60 fps-re számíthatunk, míg Nintendo Switchen 1080p-t és 30 fps-t ígérnek (ha dokkolva van a konzol). Nekünk ez teljesen jónak hangzik, ti hogy vagytok ezzel?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)