Hirdetés

Dark Souls Remastered tesztek - mosollyal az arcunkon halunk meg ezerszer

|

Kiváló értékelésekkel büszkélkedhet a Dark Souls Remastered.

Hirdetés

Megjelent a Dark Souls Remastered, ráadásul Steamen már tagnap, egy nappal a hivatalos megjelenés előtt elérhetővé vált a játék, úgyhogy már temérdek kalandvágyó élőhalott kószál Lordran királyságában. Befutottak az első értékelések is, amik elég biztatóak. 

Hirdetés

Nemrég mi is megmutattuk egy livestreamben, hogyan muzsikál a felújított Dark Souls, és nem kellett csalódnunk. Én azóta is folyamatosan nyúzom a játékot, és elmondhatom, valóban tökéletesen tartja a 60fps-t, még a hírhedt Blighttownban is. Nem húzom viszont most tovább a dolgot, mutatjuk az első tesztek pontszámait, valamint azt is, hogy az írók milyen platformon estek neki a játéknak:

Attack of the Fanboy - 9/10 (PS4)
Destructoid - 9/10 (PS4)
The Digital Fix - 9/10 (PS4)
Fextralife - 8.8/10
Game Informer - 8.75/10 (PS4)
Gamestar.de - 84.100 (PC)
GBA Temp - 6.5/10 (PC)
IGN.com - 9/10 (PS4)
Push Square - 9/10 (PS4)
Trusted Reviews - 4/5 (PS4)
WCCFtech - 8.8/10 (PS4)

A Dark Souls Remastered ma jelent meg hivatalosan PC-re, valamint Xbox One és PlayStation 4 konzolokra. Valamikor 2018 folyamán Nintendo Switchre is érkezik, de pontos dátumot még nem ismerjünk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)