Hirdetés

Dark Souls Remastered - új trailer mutatja be felújított grafikát

|

Az eredeti Dark Souls ráncfelvarrott kiadását már javában pörgetik a játékosok, de azért a QLOC még egy trailerrel megörvendeztetett bennünket.

Hirdetés

A Dark Souls Remastered május 24. óta elérhető a Steamen, tegnaptól pedig PS4-en és Xbox One-on, és az első értékelések alapján nagyon jól sikerült a felújított kiadás.

Hirdetés

A launch trailer után a Bandai Namco úgy gondolta, trailerekből sosem elég, így összeraktak egy igencsak látványos videót, ami a felújított grafikát hivatott bemutatni. Ha eddig nem gondolkodtatok a Remastered kipróbálásán, a trailer eléggé csábító lehet. Nézzétek meg alább:

A videó kiemeli, hogy mennyiben újultak az egyes grafikai elemek a fényektől kezdve a textúrákig és a részletekig, no meg persze a hangokról sem feledkeztek meg. Mindezt teljes pompájában 4K felbontásban, 60 fps-sel élvezhetjük.

A Dark Souls Remastered már elérhető PC-n, PlayStation 4-en és Xbox One-on, és várhatóan még idén nyáron debütál Nintendo Switch-en is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)