Hirdetés

Dark Souls: Remastered - Unreal Engine 4-es textúrákkal dobhatjuk fel az élményt

|

Egy lelkes rajongói projektnek köszönhetően tovább csinosíthatjuk a frissen újrahangolt játékot.

Hirdetés

Még áprilisban adott hírt egy vállalkozó kedvű rajongó arról, hogy az Unreal Engine 4 grafikusmotor eszközeivel alkotja újra a Dark Souls talán egyetlen otthonos területét, Firelink Shrine-t. El is készült az első textúracsomag.

Hirdetés

A mod készítője, Evie Shudder a Dark Souls remastered kiadása alapján dolgozik, jelen állapotában pedig Firelink Shrine 90%-ban elkészült, a modder pedig a sárkányokkal teli Valley of Drakes újraalkotásába is belekezdett. A készítő ezzel együtt viszont kihangsúlyozta, hogy a pályákon túl a páncélok és fegyverek textúráinak ráncfelvarrására ne nagyon számítsunk.

Pár képen is megnézhetjük a felújított Firelink Shrine-t:

Az érdeklődők innen tölthetik le a modot, de szerencsére nélküle is szemnek kellemes élménnyel találhatják szembe magukat a Dark Souls: Remastered játékosai.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)