Hirdetés

Egy streamer végigjátszotta a teljes Soulsborne sorozatot, egyetlen bekapott találat nélkül

|

Ha Happy Hob karakterét egyszer megütötték, akkor a streamer elölről kezdte az egészet. Mármint az egész sorozatot.

Hirdetés

A halál nélküli kihívás már a múlté, Happy Hob ugyanis már ott tart, hogy bekapott találat nélkül nyomja végig a From Software játékokat. A poén kedvéért a streamer ugyanis nekiült nem csak a három Dark Souls epizódnak, hanem a Demon's Souls és Bloodborne játékoknak is, és azokat is végigtolta sebesülés nélkül.

Hirdetés

Happy Hob célja egészen pontosan az volt, hogy végigjátssza a Demon's Souls-t, a Bloodborne-t, és a Dark Souls szériát úgy, hogy egyetlen ütést se kapjon be, sőt arra vállalkozott, hogy még a Sekiro: Shadows Die Twice megjelenése előtt teljesíti a kihívást, ami végül sikerült is neki. Ha menet közben mégis megkapott volna egy kósza találatot, akkor az egész Soulsborne sorozatot a legelejéről kezdte el. 

Íme a végső, a győztes pillanat:

Hogy mennyire volt egészséges ez a kihívás, az kérdéses, de ettől függetlenül mindenképp egy tiszteletreméltó eredmény. Kíváncsian várjuk, hogy sikerülni fog-e neki ez a kihívás esetleg majd a Sekiróval együtt is.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)