Hirdetés

Igen, végig lehet játszani sérülés nélkül a Dark Soulst

|

Squilla lett az első, aki úgy játszotta végig a játékot, hogy egyetlen pontnyi sebzést sem szedett össze.

Hirdetés

A Dark Souls speedrunnerek szeretik feszegetni a játék határait. Az egyik legnépszerűbb kihívás a No Hit run volt, azaz egy olyan menet, mely során egyetlen főellenfél sem találja el a karaktert. A No Damage abban különbözik, hogy se környezeti, se semmilyen más forrásból sem érheti sebesülés a játékost. Ezt eddig senki sem hozta össze.

Hirdetés

SquillaKilla lett az első, ő pedig 3:26:31 alatt teljesítette a feladatot. Sehonnan sem kapott be egyetlen pontnyi sebzést sem, megölte az összes főellenséget (a DLC-s szörnyekkel együtt), és elérte a játék végét. Az egészet végignézhetitek a lenti videóban:

Az eredmény lenyűgöző, pláne azoknak, akik végigjátszották a Dark Soulst, és emlékeznek a Catacombs és Blighttown részekre. Emeljük kalapunkat.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)