Hirdetés

Dark Souls akciók a Steamen, itt az idő belekezdeni a szenvedésbe

|

A sorozat későbbi részeinek árcímkéjét rendesen lenyesték a legnépszerűbb digitális üzletben.

Hirdetés

A népi bölcsesség talán úgy tartja, hogy ezekben a vészterhes időkben inkább valami nyugisabb játékot érdemes játszani. A helyzet azonban az, hogy sokan vannak, akiknek az izzasztó kihívás tereli el a gondolatait az aggasztó hírekről. Itt lép be a Steam Dark Souls leárazása, melynek keretein belül minimális ráfordítással felmarkolhatjuk a széria egyes részeit.

Hirdetés

A Dark Souls 2 és 3 került ezúttal az akciós kosárba, ráadásul azok minden DLC-vel megpakolt kiadásaival együtt. Az egy dolog, hogy a Dark Souls 3 most 12,5 euróért behúzható, de a Deluxe Edition, azaz a Season Pass tartalmakkal megtömött verzió is csak 14,44 euró. Hasonló a helyzet a Dark Souls 2-nél, aminek Scholar of the First Sin kiadása 10 euróba kerül.

Ha már mindezek megvannak, de még nem volt szerencséd a tavalyi év játékához, a Sekiro: Shadows Die Twice-hoz, akkor azt is beszerezheted nyomott áron. A 39 eurós címke nem olyan hívogató, mint a Souls párosnál, de így is megfontolandó lehet a 60 eurós alapár mellett.

Ha valaki épp kifogyott a játékokból, esetleg komolyabb kihívásra vágyna, akkor tényleg érdemes ránézni a fentiekre. Hosszan tartó kikapcsolódást kínálhatnak a rátermett kalandozóknak.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)