Hirdetés

Dark Souls - te hányszor haltál bele?

|

A From Software legendás játékában a legtöbben nagyon sokszor elvéreznek, de pontos számokat egészen mostanáig nem tudtunk. Az átlag 600 fölött jár.

Hirdetés

Alig pár napra vagyunk a Dark Souls II megjelenésétől, és abban biztosak lehetünk, hogy hasonló kihívásban lesz részünk, mint az első részben. A Dark Souls sorozat első részét sem kell azonban temetni, még mindig rengeteg rajongója van, akik most egy meglepő újdonsággal álltak elő.

 

Azt mindig is tudtuk, hogy a Dark Souls egy kegyetlen játék, ahol a legkisebb hiba is végzetes. Van aki többször halt meg egy végigjátszás alatt, mint ahány szörny összesen van a játékban, de a halálesetek számát illetően eddig csak találgatni tudtunk, hiszen a játék ilyen jellegű statisztika még nem volt elérhető.

Néhány rajongó készített egy weboldalt, ahová a PC-s játékosok feltölthetik a saját mentésüket. A script aztán belenéz a kódba, és rögzíti az általunk feltöltött adatokat. Mivel egyre több ember használja az oldalt, a statisztikák folyamatosan változnak, de néhány dolog elég kiemelkedő értéket mutat.

A cikk megírásának pillanatában a végigjátszásonkénti elhalálozások száma 620-as átlagot mutat, a játékot kevesebb mint a felhasználok 70%-a játszotta végig. Az Ornstein és Smough duó legkedveltebb beceneve a Pikachu & Snorlax, de több mint 400 ember szerint a "F*ck this, I Quit" is tökéletesen leírja a bossfightot.

A Dark Souls II március 14-én jelenik meg Xbox 360 és PlayStation 3 konzolokra. A PC-s változatra egészen április 25-ig kell várnunk, de az oldal készítői azt ígérik, amennyiben megoldható, az oldal a második rész statisztikáit is képes lesz feldolgozni.

Nektek hány halállal sikerült végigtolni a Dark Soulst? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)