Hirdetés

Tízezer dollárt kap, aki elmagyarázza, miről szól a Dark Souls sztorija

|

A Bandai Namco versenyt hírdetett, melynek győztese tízezer dollárral lesz gazdagabb. A feladat elmagyarázni, mi történik a Dark Soulsban.

Hirdetés

December 23-án indult és tegnap ért véget a Dark Souls Community Trailer verseny, amire az Egyesült Államok Dark Souls rajongói nevezhettek.

Nem teljesen egyértelmű, hogy miről szólnak a Dark Souls sorozat játékai, és nem is a történetük, hanem az egyedi játékmenetük miatt lettek emlékezetesek. A Bandai Namco arra kérte a sorozat kedvelőit, hogy készítsenek egy videót, mely azoknak szól, akik még nem játszottak a játékokkal, és felzárkóznának az eddigi eseményekből a Dark Souls III előtt. Zseniális megoldások születtek, ha rákerestek arra, hogy "My Dark Souls Story", sokat találhattok. Alább viszont néhány kiemelkedően jó látható.

A Dark Souls III áprilisban jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)