Hirdetés

Dark Souls Trilogy Box - eléggé vágyunk erre a kiadásra

|

Jelen állás szerint csak Japánban, kizárólag PS4-re lesz kapható a gyűjtői kiadás, amibe még könyvtámaszt is pakoltak.

Hirdetés

Tegnap megtudtuk, hogy május 25-én jön a Dark Souls Remastered, a sorozat első (ha a Demon's Soulst is számoljuk, második) részének felújított kiadása PC-re, Xbox One-ra, PlayStation 4-re és Switchre.

Hirdetés

Még nem tudni, lesz-e nyugaton is bármilyen különleges kiadása, de Japánban forgalomba kerül a Dark Souls Trilogy Box, mely tartalmazza a Dark Souls Remastered, a Dark Souls II: Scholar of the First Sin és a Dark Souls III: The Fire Fades Edition lemezét, mindegyik játékhoz a betétdalokat tartalmazó korongot, 10 művészi rajzot, egy képkeretet, játékonként egy enciklopédiát, és ami talán az egészben a legjobb, két könyvtámaszt, melyek egyike egy örömtüzet, a másik egy lovagot ábrázol. Forintba átszámolva kb. 114 000-be kerül.

Maga a Dark Souls Remastered egyébként 1080p-ben, 60 fps-sel fut PS4-en és Xbox One-on, felskálázott 4K-ban, szintén 60-nal PS4 Prón és Xbox One X-en, Switchen pedig kézikonzolos módban 720p-ben, TV-re kötve 1080p-ben, mindkét variációval 30 fps mellett. Aki natív 4K-t akar, az PC-n lesz kénytelen játszani. Az online játékosok maximális számát 6-ra növelték az eddigi négy helyett. Jó, ha tudjátok, hátha így könnyebben elhatározzátok magatokat a vásárlás mellett.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)