Hirdetés

Európába jön a Dark Souls Trilogy

|

Nem fémdobozzal kapjuk a Dark Souls játékok gyűjteményét, de így sem rossz a csomag.

Hirdetés

Még tavaly októberben csomagolta össze és adta ki a Bandai Namco a Dark Souls Remastered, Dark Souls II: Scholar of the First Sin és Dark Souls III: The Fire Fades Edition játékokat az Egyesült Államokban.

Hirdetés

Furán jött ki, hogy a kölni gamescom alatt jelentették be a Dark Souls Trilogy gyűjteményt, de Európában nem jelent meg. Március 1-jén viszont mi is megvehetjük PlayStation 4-re vagy Xbox One-ra. Stílusos, elegáns, visszafogott borítóval jön, de jelenlegi infók alapján hagyományos, műanyag tokban, nem a tüzes-kardos fémtokkal. 

Várhatóan egy játék áráért, kb. 21 ezer forintért kapjuk meg mindhármat, ami elég jó ajánlat. Ha valakinek kimaradt a sorozat, és szereti a nehéz, de igazságos játékokat, most már tényleg pótolja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)