Hirdetés

Dark Souls - az első részt is játszhatjuk majd Xbox One-on

|

Több más játékhoz hasonlóan a Dark Souls 3 előrendelésével is megszerezhetjük a sorozat egy korábbi epizódját Xbox One-ra.

Hirdetés

A Quantum Break mellé az Alan Wake jár, a Fallout 4 Xbox One-os változatának vásárlói pedig anno a Fallout 3-at kapták meg ajándékba.

Áprilisban jön a Dark Souls III, és ugyan a Dark Souls 2 egy felújított kiadásban már elérhető Xbox One-ra, az első rész jelenleg még nem játszható a platformon. Ez hamarosan megváltozhat, ugyanis az ausztrál Xbox Store-on szereplő információk szerint azok, akik előrendelik a széria harmadik részét, megkapják az akkor már Xbox One-nal is kompatibilis, Xbox 360-as Dark Soulst. Ez nem csak az előrendelőknek jó hír, hiszen a játék külön is megvásárolható, és aki korábban megvette, természetesen játszhat majd vele One-on.

Milyen Xbox 360-as játékot látnátok még szívesen viszont akár egy ilyen ajánlatban, akár külön Xbox One-on?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)