Hirdetés

Dark Souls - a Twitch közösség legyőzte a főgonoszt

|

Mi sem, és talán a Twitch chaten őrjöngve gépelő tömeg sem hitte el, hogy sikerült végigjátszani a Dark Souls első részét.

Hirdetés

Oké az nyilván köztudott, hogy a Twitch.tv chaten mindenki legalább Challenger ligás League of Legends játékos, de az még a hardcore nézőket is meglepte, hogy sikerült végigjátszani a Dark Souls első részét Twitch chat parancsokkal.

Nagyjából 43 nappal ezelőtt kezdődött a Twitch plays Dark Souls buli, aminek az volt a lényege, hogy a chatre a közösség által begépelt parancsokkal vezérelték a játékosok a karaktert, aki ennek következtében meg is hal 904-szer. A teljes káoszba a demokrácia hozta el a rendet, melynek ereje ledöntötte lábáról a Lord of Cinder-t.

Az eredeti Twitch plays mechanika szerint minden megtörténik, amit a chaten gépelők beütnek, de mint kiderült ez a rendszer egy picit problémás egy olyan játék esetében, mint a Dark Souls. Az új megoldás úgy működött, hogy a rendszer megállította a programot addig, amíg feldolgozza a válaszokat, és demokratikus döntés alapján adta ki a parancsot a karakternek. Így nézett ki az, amikor ez a megoldás még nem volt bekapcsolva.

Alig várjuk, hogy mi lesz a következő "Twitch plays" projekt. Ti mit adnátok a Twitch chat kezébe?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)