Hirdetés

Dark - Vámpírok vadásznak az éjszakában

|

RPG-elemekkel fűszerezett lopakodós akciójátékot készít a Kalypso Media vérszívókkal a főszerepben.

Hirdetés

Kihasználva, hogy lassan nyolc év telt el a Vampire: The Masquerade - Bloodlines megjelenése óta, és azóta nem volt szerencsénk értékelhető vámpíros játékhoz, a Kalypso Media müncheni stúdiójára bízta, hogy mielőbb karót ékeljen a tátongó piaci résbe.



A Realmforge (Ceville, MUD TV, Airline Tycoon 2, Dungeons, Dungeons: Dark Lord) pedigréje alapján nem számítanánk másra, mint könnyed menedzserjátékra, vagy point & click kalandra, ehhez képest új vizekre eveznek a srácok. A viszonylagos tapasztalatlanság tehát akár aggodalomra is okot adhatna, de nem lenne tisztességes már most beskatulyázni a Dark címre keresztelt alkotást.



A napjainkban játszódó történet főszereplője Eric Bane, aki egy éjjel arra ébred kedvenc éjszakai lokáljában, hogy nem csak lányok ölelgették az elmúlt órákban, hanem egy vámpír is, ami megfertőzte a kórral. Emberünk maga is vámpírrá változva felkerekedik, hogy kiderítse, mégis mi a csuda történt azon a prózai tényen túl, hogy valaki megharapta.



Lassanként ébred rá erejére (karakterfejlesztés) és a vámpírlét előnyeire, valamint korlátaira, miközben árnyak között rejtőzve, az éj leple alatt vadászik (lopakodás) prédára azért, hogy táplálkozzon, és nem utolsósorban információt szerezzen.
Az eddig ismert helyszínek között vármúzeumot és ultramodern felhőkarcolót is találunk, ahol Eric rendőrök, katonák, ghoulok és más vámpírok állnak az útjába.



Mindezt egy cel-shaded grafikával megelevenített TPS formájában kapjuk meg 2013 első hónapjaiban PC-re, valamint konzolokra.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)