Hirdetés

Dark Void - Fejlesztői napló #2

|

Amíg mi más játékokkal voltunk elfoglalva, addig szépen lassan elkészül a Dark Void. És büntet, de nagyon.

Hirdetés

Itt-ott hallhattunk már néhány elejtett fél mondatot a Capcom és az Airtight Games játékáról, de a nagy csinnadratta hiányában szépen beskatulyáztuk a középszerű játékok közé. Nos, ez a döntésünk úgy tűnik, alaptalan volt. A második számú Dark Void fejlesztői napló árulkodik nekünk erről.


A repülőbalesetet szenvedett légifuvaros főhősünket a Bermuda-háromszögben éri utol a balsors. A lezuhant pilóta ekkor hirtelen egy párhuzamos dimenzióban találja magát, ahol ellenséges ufók és robotok fogadják. Ez a sztori még nem is annyira formabontó, de Dark Void játékmenete mindenképp az. Hogy jetpackünkkel hatalmas területeket, figurákkal tarkítva repülhetünk körbe, az már egy pozitív dolog. Hogy ezt, és minden más félszeresünket fejleszthetjük, egy másik pozitív dolog. Végül (de nem utolsó sorban) egy újabb fícsör, hogy nem csak vízszintes felületeken harcolhatunk, hanem mondjuk egy kiálló sziklaperem alján fél kézzel megkapaszkodva a másik kezünkkel tudjuk szórni az áldást... fölfelé. Impresszív!

Aki lemaradt volna at első Dark Void fejlesztői naplóról, az itt bepótolhatja.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)