Hirdetés

Dark Void - Januárban érkezik

|

A Capcom is beparázhatott a nagy karácsonyi őrület miatt, mert a Dark Void megjelenését jövőre csúsztatta. Szerencsére nem jövő karácsonyra.

Hirdetés

Úgy tűnik a kiadók szeretnek biztosra menni. Ezt mondjuk sejthettük egy ideje, hiszen neki nem nagyon számít más, a profiton kívül. Így történhetett, hogy egy rakat, innovatívnak kikiáltott játék megjelenését elhalasztották, nehogy a karácsonykor kötelezően érkező nagy durranások füstjében eltűnjenek.

Így járt a Dark Void is, amely egy viszonylag eredeti ötletre épít. Jetpack ugyan már szerepelt számtalan játékban, de általában csak mint kiegészítő, vagy extra tartalom. A Dark Void világában viszont szinte csak ezzel a kütyüvel kell operálnunk, és a trailerek alapján nem is lesz rossz a kicsike. Aki esetleg nem veri el az összes karácsonyi pénzét, az január 15-én már szaladhat is a boltba megvenni, amerikai olvasóink pedig már 12-én megvásárolhatják a Capcom új üdvöskéjét.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)