Hirdetés

Dark Void - Original Soundtrack a Battlestar Galactica zeneszerzőjétől

|

Hamarosan külön albumon is megjelenik a Dark Void zenei anyaga.

Hirdetés

Bár az első értékelések rendesen lepontozták a Dark Voidot, zenei anyagában ettől függetlenül lehet még komoly potenciál. A Capcom is pont így gondolja.


Sumthing Else Music Works büszkén jelenti, hogy a Capcommal karöltve hamarosan önállóan is megjelentetik a Dark Void nagyzenekarral hangszerelt zenei anyagaát, Dark Void Original Soundtrack címmel. Az album elkészítésében és a melódiák komponálásában az a Bear McCreary serénykedett, akinek a , Battlestar Galactica sorozatának zenéjét is köszönhetjük. A Dark Void Original Soundtrack február 9-én jelenik meg a zeneboltok polcain, de aki jobban szereti az online áruházak digitális kínálatát és nem akar várni a postára, az a játékzenék kereskedelmére szakosodott Sumthing Digital honlapján digitális formában is beszerezheti. Ha már hallgatni jobb, mint játszani.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)