Hirdetés

Dark Void videóhármas

|

Friss, részben kommentárral ellátott videók mutatják be a Capcom új címének játékmenetét.

Hirdetés

A 2010 elejére halasztott Unreal motoros Dark Void első blikkre egy sima TPS lenne, ha nem látnánk pilóta hősünket már az elején fel, s alá röpködni az égen.



Tudom, hogy már korábban is említettem, de nem ismét szóvá kell tennem, mennyire emlékeztet ifjúkorom egyik kedvencére a Rocketeer című filmre. A videók nagyjából azt tárják elénk, amire a végleges játékban számíthatunk.
Jellegüket tekintve robotikus idegen ellenfelek ufóit kergetjük az égen, csak hogy valamelyiküket finoman kitessékeljük a pilótaülésből, aztán a helyére pattanva adjunk a pofájuknak. A másik a függőleges harc, amit hűségesen kiszolgál a pályadizájn, vagyis el lehet felejteni a klausztrofób folyosóharcot. Jobban meggondolva azonban pontosítanék, nem kizárt, hogy lesznek olyan kürtők, ahol függőleges irányba mozogva fogjuk osztani az áldát, de még így is üdítő változatosságként szolgálhat az egy kaptafára készülő játékok után.
A Dark Void végigjátszása során gyakran találkozunk majd az Osztrák-Magyar Monarchia területéről elszármazott Nikola Teslával, aki az emberiség különböző korszakaiból érkezett ellenállók egyik vezéralakja. A hagyományos tűzfegyverek és az idegenektől elorzott eszközök mellett a feltaláló fejlesztéseit is hadra foghatjuk, sőt, még fejleszthetjük is őket. A megjelenésre január második hetében számíthatunk mindhárom támogatott (PC, PS3, X360) platformon.



0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)