Hirdetés

Darkest Dungeon - nézz bele a sötétségbe!

|

A lassan egy éve Early Access-ben működő játék végre hivatalosan is megjelenik, és ennek örömére egy jó kis videós kedvcsinálót is kaptunk.

Hirdetés

A Darkest Dungeon egy ideje már elérhető Early Access formában, és egyébként az utóbbi évek talán legjobban támogatott programja volt ebben a rendszerben. A fejlesztők úgy döntöttek, hogy a mai nappal kiadják a teljes verziót, és ezt a launch trailerrel ünnepelték.

Aki esetleg még nem találkozott a projekttel, annak eláruljuk, hogy a Darkest Dungeon egy komor, fantasy rouge-like szerepjáték. Meglehetősen nehéz programról van szó, ami az Early Access alatt csak még keményebb lett, de emellett egyedi és szórakoztató élményt nyújt, ami ráadásul borzasztóan addiktív is. Ha értékeled a szabadidődet, akkor lehet, hogy nem kellene rákattanni. Nekünk már mondjuk késő.

A Darkest Dungeon a mai napon jelenik meg PC-re. Van köztetek, aki még ma be is szerzi?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)