Hirdetés

Darkest Dungeon - ekkor jön Nintendo Switchre

|

"Confidence surges as the enemy crumbles!" - hallhatjuk majd a Nintendo hibrid konzolján is hamarosan, amikor megjelenik rá a zseniális Darkest Dungeon.

Hirdetés

Kaci nagyon jól megfogalmazta a Darkest Dungeon tesztjében, hogy milyen a Red Hook Studios dungeon crawlere: "olyan, mint a dominó: elég egyetlen elemet eldönteni, és az magával rántja hosszú órák alatt felépített mesterművünket." Ezt az érzést pedig hamarosan az is megtapasztalhatja, aki Switchet tart a kezében.

Hirdetés

Kiderült, hogy a Darkest Dungeon január 18-án válik digitálisan megvásárolhatóvá a Nintendo hibrid masinájára, de nem csak az alapjátékot szerezhetik majd be a Switch-tulajok, hanem a már megjelent The Crimson Court és a The Shieldbraker DLC-ket is. A fejlesztők ígérete szerint előbb-utóbb a közelgő The Color of Madness csomag is elérhető lesz rá, de erre később térnek vissza. 

Az új változat megjelenésével a Darkest Dungeon játszható lesz PC-n, Mac-en, Linuxon, PlayStation 4-en, PlayStation Vitán, iPaden és Nintendo Switchen is. Androidra jelenleg nem tervezik kiadni. Ti próbáltátok már valamelyik platformon?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)