Hirdetés

Darkest Dungeon - illegális változatot árul a Microsoft

|

Valakinek sikerült kijátszani a Microsoft rendszerét, így a Windows Game Store-on keresztül megvásárolható Darkest Dungeon egy illegális változat, ami valószínűleg még vírusos is.

Hirdetés

A Darkest Dungeon egy három héttel ezelőtt megjelent körökre osztott RPG, ami azonnal belopta magát a játékosok szívébe. Egy csaló úgy gondolta, érdemes lehet meglovagolni ezt a hullámot, ezért a Humble Store-ban és Steamen elérhető játékot a Windows Game Store-ba is feltette.

Az átverésre a játékot fejlesztő Red Hook Studios dizájnere, Tyler Sigman hívta fel a figyelmet Twitteren. Nehezen értjük meg, hogy a Microsoftnál hogy nem vették észre a csalást, mindenesetre a játék továbbra is elérhető, így könnyen lehet, hogy többen már megvásárolták, pedig rengeteg intő jel figyelmeztet, hogy ez bizony nem az igazi játék.

Először is a hivatalos forrásból származó játékért 20 eurót kell fizetnünk, míg itt 4 dollárból megússzuk az egészet. A feltöltő nem a Red Hook Studios, hanem egy bizonyos Balaji Chowdary, ráadásul a letöltött fájl is csak 2 megás, így jó eséllyel tartalmaz valamilyen spyware-t. A játék leírása olyan gyönyörű angolsággal van megfogalmazva, amilyet legutóbb egy iraki sejktől kapott levélben olvastam, amiben rám akart hagyni 10 milliárd dollárt. Ha ez még mindig nem lenne elég, tessék megnézni ezt a képet. A lényeg a jobb alsó sarokban található.

Chowdary úrnak nem ez az első próbálkozása, a Windows Game Store-ban megtalálható még a nevével fémjelzett LEGO Batman 3: Beyond Gotham, a Watchmen: The Endi is Nigh és a VMware Player is. Reméljük sikerül mihamarabb eltüntetni a kamu változatot, így senki nem szenved majd kárt.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)