Hirdetés

Darkest of Days - Szeptemberben "időutazunk"

|

Az iskolakezdés után bárki szívesen visszautazna az időben, mondjuk úgy három hónapot. Ezt ugyan nem tehetjük meg a Darkest of Days segítségével, de sok mást igen.

Hirdetés

A Darkest of Days igen jófajta FPS-nek ígérkezik. Egyrészt ott a grafikus motor - a Marmoset - amely a 8monkey Labs szerint forradalmi újításokat tartalmaz. Többszáz NPC, hatalmas csaták, nyílt terepen, mindez riccenés nélkül. Gépigény még nincs, és hát ilyesmit hallottunk már párszor, ám mindenképpen jól hangzik.

A Darkest of Days másik aspektusa a sztori, ami tényleg elég egyedi. Az időutazás segítségével, a távoli jövőben egy gonosz bűnbanda megpróbálja átírni a történelmet. Ahelyett azonban, hogy egy BFG-vel tanítanák móresre a számukra nem kívánatos egyedeket, egyéni módszert alkalmaznak. Híres személyiségeket ragadnak ki az időből, majd lepottyantják őket máskor, természetesen olyan helyen, ahol a túlélésükre semmi esély. Nagy szerencse, hogy vannak a jó fiúk is, akik ezt megakadályozzák. Főhősünk Custer tábornok katonája, és éppen lemészárolják a játék kezdetén. A "The End" felirat helyett azonban, egy jövőből jövő lővö..akarom mondani ügynök érkezik, aki megment minket, majd be is vesz a csapatban. Innen kezdve nincs más dolgunk, mint megmenteni a kivételes embereket. Jól hangzik, reméljük a kivitelezés is hasonló lesz. A Darkest of Days szeptember 8-án jelenik meg PC-re az amcsiknál, európai dátum nincs, de valószínűleg csak pár nap eltérés lesz.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)