Hirdetés

Darkness Within 2: The Dark Lineage trailer

|

Az H.P. Lovecraft átlal inspirált point and click kalandjáték második résszel jelentkezik.

Hirdetés

Ezt a részt is H.P. Lovecraft ihlette, azonban az első rész óta sokat változott.

A Darkness Within 2 már 3D-ben mutatja a játék világát, és sokkal hosszabb lesz a játékmenet. A főszereplőt, Howard Loreidet a saját múltja kísérti - azzal kell szembenéznie.

Az új game engine segítségével bárhova el lehet menni, ahova csak a játékos akar. Meg lehet világítani a helyszíneket különböző fényforrásokkal, és valós fizikával lehet dobálni, húzkodni, lökdösni tárgyakat - mindezt a PhysX segítségével.

Beépített "jótanács" rendszer 3 nehézségi fokozattal - Standard, Detective és Senior Detective módokkal. A játékban a tradicionális kalandjáték fejtörők mellett megfejtendő álmok, dokumentumok kiemelt mondatai, egyéb jelek és a környezettel történő fizikai érintkezés segíti a játékost.

MIndezek mellett ijesztgetős átvezető filmek és zenék várhatóak az áprilisban megjelenő játékban. 


Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)