Hirdetés

Darksiders 2: Deathinitive Edition - mennyivel szebb a felújított kiadás?

|

A Nordic Games nemrég bejelentette, hogy jön a Darksiders 2 újrakevert kiadása és mesélt is egy kicsit a változtatásokról, de most először láthatjuk a saját szemünkkel, hogy miket fejlesztettek a játékon.

Hirdetés

A volt THQ egyik klasszikusa hamarosan a Sony és a Microsoft jelenlegi generációs konzoljaira költözik, de már a jogokat felvásárló Nordic Games kiadásában, amelyet Darksiders II Deathinitive Edition névre kereszteltek. Nemrég már a játék borítóját is szemügyre vehettük. 

A portolást az egykori Vigil Games fejlesztőket és alapítót (David L. Adams) magába tömörítő Gunfire Games végzi, amely most bemutatta a kipofozott kiadás első képeit és mondott pár szót a fejlesztésről is.

A csapat szerint már a legelején tudták, hogy mit szeretnének elérni a Darksiders 2: Deathinitive Edition esetében (szem előtt tartva a natív 1080p-t és a nagyfelbontású textúrákat), amihez hozzájött egy újabb döntés is, miszerint egy új renderelő eljárással átdolgoztak minden textúrát és felületet a játékban, amik ezáltal úgy jelennek meg és reagálnak a fényre, mint ahogyan azt a valóságban is elvárnánk tőlük. 

Röviden összefoglalva tehát átdolgozták a pályákat, a környezetet és a karaktereket, finomítottak a fény- és árnyékhatásokon, valamint finomhangolták a játékmenetet és a lootrendszert. Ezenkívül a Deathinitive Edition integráltan tartalmazza az összes megjelent DLC-t is, amelyek összesen 30 órával emelik meg a játékidőt (Maker Armor Set, The Abyssal Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack, Rusanov's Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher's Crow Hammer, Mace Maximus, Argul's Tomb). 

A fejlesztéseket a szöveg közé beszúrt fotókon nézhetitek meg közelebbről, a Darksiders 2: Deathinitive Edition megjelenése pedig valamikor a télen várható.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)