Hirdetés

Darksiders II: Deathinitive Edition - itt a hivatalos megjelenési dátum

|

A Darksiders II: Deathinitive Edition több mint egy átlagos remaster, és örökre eldöntheti a sorozat jövőjét.

Hirdetés

A THQ-tól a Nordic Gameshez került, mérsékelten népszerű Darksiders franchise jövője bizonytalan. Egyelőre úgy tudjuk, folytatás nincs tervben, de valószínűleg nem véletlenül vette meg a kiadó a jogokat.

Első lépésként egy régi-új közönséggel ismertetik meg a játékot a Darksiders II: Deathinitive Edition segítségével. A csomag tartalmazza az alapjáték mellett az összes letölthető csomagot (Maker Armor Set, The Abyssal Forge, The Demon Lord Belial, Death Rides, Angel of Death, Deadly Despair, Shadow of Death, Mortis Pack, Rusanov's Axe, Van Der Schmash Hammer, Fletcher's Crow Hammer, Mace Maximus és Argul's Tomb), illetve natív 1080p-s felbontással fut mind PlayStation 4-en, mind Xbox One-on.

A Gunfire Games az előző változat megjelenése óta számos más projekten dolgozott, és az idők során szerzett tapasztalatokat felhasználta a remaster elkészítéséhez. A DLC-ket integrálták az alapjátékba, és ennek megfelelően végeztek némi átalakítást is. Október 27-én meglátjuk, hogy sikerült a felújítás, és kíváncsian várjuk, elég új érdeklődőt vonz-e ahhoz, hogy a Nordic Games megbízza a Gunfire-t a folytatás elkészítésével.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)