Hirdetés

Darksiders 2: Deathinitive Edition - holnap jön PC-re, sokaknak ingyenes lesz

|

A felújított, feljavított Darksiders 2 konzolok mellett PC-re is megjelenik, méghozzá a holnapi nap folyamán.

Hirdetés

Október végén jelent meg Xbox One-ra és PlayStation 4-re a Darksiders 2: Deathinitive Edition, aminek segítségével a Nordic Games visszajelzést kaphat, hogy érdemes-e folytatnia a sorozatot, vagy üljön inkább a jogokon.

A Gunfire Games nagyon sokat dolgozott azon, hogy a mai kor igényeihez igazítsa a játékot, és ez nem merül ki a megnövelt felbontásban és a 60 fps-ben. Éppen ezért a PC-seknek is érdemes újra - vagy most először - bepróbálni, ráadásul sokaknak nem kell érte fizetni, vagy kedvezményes áron juthatnak hozzá.

A Darksiders franchise pack tulajdonosai ingyen megkapják (akár a dobozos változatot aktiválták Steamen, akár eleve ott vették meg), az eredeti Darksiders II tulajdonosai 80% kedvezménnyel vehetik meg a Deathinitve Editiont az első héten, a többiek pedig 20% kedvezményt kapnak, szintén csak az első héten. Érdemes tehát mihamarabb élni az ajánlattal. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)