Hirdetés

Darksiders 2 - Halálian jó a The Demon Lord Belial DLC

|

Harmadszorra bővül kisebb-nagyobb tartalommal a Darksiders második fejezete, a tartalmi bővítésekre igazán nem lehet panaszunk.

Hirdetés

A mai napon elérhetővé vált a Darksiders 2 harmadik letöltethető csomagja, a The Demon Lord Belial névre hallgató DLC. A bővítményben a Halál visszautazik a Harmadik Királyságba, mivel az a pletyka járja, hogy ott még nem halt ki teljesen az emberiség, az apokaliptikus események ellenére sem. A fejlesztők azonban óva intenek, ugyanis saját bevallásuk szerint a játék legerősebb ellenfelével még nem találkozhattunk, ám a DLC csomagban megmérkőzhetünk a pokolian erős Beliallal, aki ellen rendesen fel kell majd kötnie karakterünknek a gatyáját.

A The Demon Lord Belial bővítményt mától szerezhetjük be 10 dollárért vagy 800 Microsoft pontért PC, PS3 és X360 platformokra, természetesen a Season Pass tulajdonosoknak ingyenes.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)