Hirdetés

Nintendo Switchre is érkezik a Darksiders II: Deathinitive Edition

|

A kiadás tartalmazza majd az összes megjelent DLC-t, hogy a Switch tulajok is teljes pompájában ismerhessék meg a négy lovas történetének második felvonását.

Hirdetés

Miután a sorozat első része áprilisban landolt Nintendo Switch-re, a THQ Nordic úgy gondolta, hogy nem váratja meg az apokalipszis lovasainak történetének folytatására ácsingózó közönséget, úgyhogy hamarosan a második részt is elérhetővé teszik a platformon.

Hirdetés

A Darksiders II eredetileg 2012-ben jelent meg, még az előző generációs konzolokra; Xbox One-ra és PS4-re a hangzatos nevű Deathinitive Edition futott be 2015-ben, ami már a játékhoz megjelent az összes DLC-t - köztük 3 jelentősebb sztoribővítő kiegészítőt és jó pár extra páncél- és fegyvercsomagot - tartalmazta. Ez a felturbózott kiadás érkezik szeptember 26-án Switch-re is:

A történet ott veszi fel a fonalat, ahol az első rész abbamaradt:, az apokalipszis egyik lovasát, Háborút (aki az első rész főszereplője volt) az emberiség kiirtásával vádolják. A játékban testvére, Halál kerül a középpontba, aki küldetésre indul, hogy kiköszörülje a bátyja hírnevén esett csorbát és tisztára mossa a nevét.

Ti adtok neki egy próbát Switchen?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)