Hirdetés

Darksiders III - az egyik bossharc mellett ütős képeket is megnézhetünk

|

Fury az új videón magával a "Lustasággal" küzd meg.

Hirdetés

Nincs már messze a Darksiders III megjelenése, de még pár napig videókkal és képekkel kell beérnünk. A játék érkezéséig hátralévő idő átvészeléséhez most mi is szeretnénk hozzájárulni. 

Hirdetés

A Darksiders III-ban Fury ugyebár azért indul el, hogy szépen sorban levadássza mind a hét főbűnt. Az alábbi videóban közülük Sloth, azaz Lustaság (a bibliai verzió szerint "a jóra való restség") lesz az ellenfele. Az óriási pocakkal rendelkező fura sáskalény leverése nem tűnik könnyű melónak, de erről ti magatok is meggyőződhettek, ha kecsesen ráböktök a Play gombra. 

A bossharc mellett pár igazán látványos, 4K-s képet is tudunk nektek mutatni, ezeket ebben a galériában találjátok meg:

A Darksiders III november 27-én jelenik meg PC-ra, valamint PlayStation 4 és Xbox One konzolokra. Ti ki fogjátok próbálni? 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)