Hirdetés

Darksiders 3 - a gyűjtői kiadások után a játékmenetet is közelebbről megmutatták

|

Egy új gameplay trailert és némi játékmenet felvételt is tudunk mutatni nektek a harmadik Darksidersből.

Hirdetés

Nemrég mutattuk meg nektek a THQ Nordic által közzétett videókat, amelyek megvillantották a Darksiders 3 gyönyörű gyűjtői kiadásait. Azóta is érkezett azonban két izgalmas videó a játék kacspán. 

Hirdetés

Az első néznivaló egy új trailer, ami remekül prezentálja, lángoló hajú főhősnőnk hogyan cincálja apró cafatokra a legádázabb szörnyetegeket is. A hentelés örömében nem lesz hiány a Darksiders 3-ban, ez már most teljesen egyértelmű. A játékban Fury többféle formát is képes lesz felvenni, ezek közül lesz az egyik a most bemutatott Flame Form. 

A második videót pedig a spanyol IGN tette közzé. Ezen a felvétel már egy összefüggő gameplay anyag, amelyben kicsivel több mint 10 percen át nézhetjük meg akció közben Furyt - sajnos itt a lángoló forma és a vele együtt járó tüzes frizura kimarad.

A jelenlegi tervek szerint a Darksiders 3 idén november 27-én jelenik meg PC-re, PlayStation 4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)