Hirdetés

Darksiders III - nézd meg a játék első óráját

|

Felkerült a világhálóra a Darksiders 3 játékmenetének első 60 perce, amellyel belekóstolhatunk a történetbe és szemügyre vehetjük a bossharcokat is.

Hirdetés

A THQ Nordic mindent megtett annak érdekében, hogy promózza a Darksiders 3-at (még a főhős lova is saját trailert kapott), az eddigi videók pedig egy szórakoztatónak tűnő játékmenetet mutattak, azonban az első tesztek alapján a végeredmény eléggé felemásra, megosztósra sikerült. 

Hirdetés

Ha ezek alapján esetleg kételkednétek a Darksiders 3 beszerzésében, akkor nézzetek bele a játék első órájába (amit ultra beállításokkal, 4K-ban rögzítettek) és döntsétek el, hogy a Gunfire Games fejlesztése megérdemli-e a figyelmeteket. Mondanunk sem kell, hogy a videó spoilereket - és bossharcot - tartalmaz, így mindenképpen csak saját felelősségre nézzétek meg. 

A Darksiders III ma jelent meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)