Hirdetés

Darksiders 3 - nem finomkodnak a bossok

|

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy milyen Furyval lenyomni egy szívósabb ellenfelet, akkor nézzétek meg a Darksiders 3 legújabb gameplay videóját.

Hirdetés

A THQ Nordic elkényeztet minket a Darksiders 3 látnivalóival, hiszen a gyűjtői kiadások után nemrég a játékmenetet is közelebbről láthattuk, most pedig újfent a harcoké a főszerep. 

Hirdetés

Az alábbi gameplay videóban a játék történetének központi alakja, a játékosok által irányított Fury gondolja úgy, hogy összeméri erejét a "Wrath, the Molten Lord" névre keresztelt bossszal, aki hozzá hasonlóan tüzes, viszont egy drabális fegyverrel van felvértezve. Remélhetőleg a többi főellenfél nehezebben adja magát, mert ez bizony nem sokáig bírja Fury ellen. 

A Darksiders 3 november 27-én jelenik meg PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)