Hirdetés

Darksiders 3 - gyönyörű gyűjtőikkel jön ősszel

|

Többféle gyűjtői kiadás is lesz a Darksiders 3-hoz, szerencsére még karácsony előtt bevásárolhatunk.

Hirdetés

A THQ Nordic kihúzta magát az idei E3-ról, a hivatalos indoklás szerint azért, mert reggel nem olyan jó a focivébé meccseit nézni, mint európai idő szerint, este, sör mellett.

Hirdetés

A gamescomon várhatóan ott lesznek, viszont nem tartogatnak minden bejelentést addig. Ma megtudtuk (miután a Microsoft Store is súgott erről), hogy a játék megjelenési dátuma november 27., amivel még pont belefér a karácsonyi bevásárlásba, de nem ütközik más, nagyobb volumenű címekkel. 

Digitálisan és dobozosan is számos különböző kiadás lesz elérhető. A Deluxe Edition egy bónusz páncélzatot és két DLC-t ad az alapjáték mellé, a Blades & Whip Edition pedig ezeket a Darksiders és Darksiders 2 felújított kiadásaival fejeli meg. Az előrendelők 24 órával hamarabb kezdhetnek játszani.

A dobozos extra kiadások közül a legolcsóbb a 150 dolláros Collector's Edition, mely egy csinos dobozban érkezik, van benne egy 29 cm-es Fury figura, egy fémdoboz, egy művészeti album, egy betétdalokat tartalmazó lemez, a játék, illetve egy páncélzat DLC.

A következő szint az Apocalypse Edition 400 dollárért. Ez eleve egy 117 centis dobozban jön, amiben 4 figura található, melyek közül Fury 29, Vulgrim, War és Death pedig 25 centisek. Emellé egy 77x100 centis, akasztóval ellátott tekercset, valamint egy 5 cm-es, nehéz amuletet adnak, és persze a fémdobozt, a művészeti albumot, a hanglemezt, a játékot, meg a DLC-t.

Ilyen tartalom teljesen indokolja az árat, kíváncsiak vagyunk, hány gyűjtő csap le rá. Így vagy úgy, a játék legyen jó, csak ez számít.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)