Hirdetés

Darksiders 3 - megvan a megjelenési dátum?

|

Nem hallottunk már egy ideje a Darksiders sorozat folytatásáról, de most egy viszonteladó legalább a dátumot megszellőztette.

Hirdetés

A THQ Nordic számos franchise-t újraélesztett, és újakat is bemutatott, simán megtölthetne egy saját E3-as előadást. Valószínűleg egyelőre nem fog tartani ilyet, de szeretnénk a rendezvény alatt hallani a készülő játékokról.

Hirdetés

A Darksiders 3-at tavaly májusban jelentették be, és decemberben láthattunk játékmenetet, úgyhogy nem mondhatni, hogy pörög a marketing. Amíg a THQ Nordic vagy a GunFire fel nem ébred, vagy nem érzik úgy, hogy érdemes lenne pár részletet megosztani a játékról, pletykákból építkezünk. Most a kanadai EB Games oldalán található termékadatlapon jelent meg egy dátum egy rövid időre, mely szerint a játék PC-re, PS4-re és Xbox One-ra augusztus 8-ától lesz elérhető.

Abban biztosak lehetünk, hogy másolásvédelem nélkül jön. Ez biztosan jó dolog.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)