Hirdetés

Darksiders 3 tesztek - gyenge kezdés után erős visszaesés

|

Van egy rossz hírünk a Darksiders rajongóknak: a jelek szerint erre a játékra nem érte meg 6 évet várni.

Hirdetés

Hivatalosan holnap jelenik meg a Darksiders 3, de a tesztek embargója már ma lejárt, így a legnagyobb oldalak értékelései már befutottak. Nem lennénk meglepve, ha az utolsó pillanatban még visszamondanának pár előrendelést a rajongók.

Hirdetés

Bár a trailereken és gamescomos gameplay videókon hangulatosnak és szórakoztatónak tűnt az új Darksiders - még ha biztosak is voltunk abban, hogy nem fogja feje tetejére állítani a játékvilágot - a végeredmény sajnos mást mutat. Jelenleg 64 ponton áll a Darksiders 3 Metacriticen. Ezek néhány nagyobb oldal pontszámai:

Destructoid - 8/10

GameSpot - 4/10

Game Rant - 1/5

GamesRadar - 7/10

Game Informer - 8/10

IGN.com - 7/10

Game Revolution - 2/5

A GameSpot rendszerint elég szigorúan osztja a pontokat, de a 4/10 így sem sok jót ígér. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy azért van néhány 8/10 is a listában, úgyhogy elég vegyesek az értékelések. Már készül a mi tesztünk is, hamarosan nektek is beszámolunk az élményeinkről.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)