Hirdetés

Darksiders 3 - így kapja meg Fury az egyik új erejét

|

Egy látványos átvezető videóban nézhetjük meg a Darksiders 3 játékmenetének egyik fontos mozzanatát.

Hirdetés

A Darksiders 3 korábbi videójából már megleshettük, hogyan kell legyűrni a Wrath, the Molten Lord névre keresztelt bosst, de azt Fury még a saját formájában, plusz erő nélkül tette meg. 

Hirdetés

A legújabb felvételek viszont azt mutatják meg, hogy a főszereplő hogyan tesz szert arra a tüzes formára, amelyet a harcok során előszeretettel kamatoztat majd az ellenfelekkel szemben (több formája is lesz egyébként, a Flame Form csak az egyik közülük). Mondanunk sem kell, hogy a videó spoilereket tartalmaz, így aki szeretné meghagyni magának a meglepetéseket, az kerülje el a sztorit is építő átvezető jelenetet. A többiek viszont kattintsanak egy lelkeset: 

A Darksiders 3 november 27-én jön PC-re, PS4-re és Xbox One-ra. A játék a gamescomon is ott lesz, szóval még több látnivalóra számíthatunk. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)