Hirdetés

[Frissítve] Darksiders - "a franchise nem halott"

|

A Vigil kreatív vezetője elmondta, hogy a Darksiders sorozat él és hamarosan többet is megtudhatunk a jövőjéről. Talán már az E3 2014-en.

Hirdetés

Frissítés: A Darksiders franchise tulajdonosa, a Nordic Games kiadott egy közleményt, amelyben válaszol a sorozat folytatásával kapcsolatban felröppent pletykákra.

Ez még mindig egy fokkal jobb, mint a "sem megerősíteni, sem megcáfolni nem kívánjuk" és lényegesen jobb, mint a "nincs mondanivalónk". Talán az E3 2014-en hallunk majd valami újdonságot.

Korábban írtuk:

A THQ csődje után a cég tulajdonában lévő IP-ket elárverezték és a svéd Nordic Games megszerezte magának többek között a Darksiders, a Red Faction, az MX vs. ATV, a Supreme Commander, a Frontlines, a Stuntman, a Juiced, a Full Spectrum Warrior és a Destroy All Humans jogait.

Érthető módon ezek az IP-k közül a Darksiders számunkra a legizgalmasabb, de a sorozat jövőjéről eddig nem sok mindent hallottunk. Most, a Vigil Games volt kreatív vezetője, Joe Madureira a Facebookon közölte a rajongókkal, hogy a "Darksiders nem halott" és biztosított minket róla, hogy az IP új tulajdonosa, a "Nordic nagyon elkötelezettnek tűnik a sorozat folytatásával kapcsolatban".

"Az én közreműködésemmel kapcsolatban nem tudok most semmit sem mondani. Remélhetőleg hamarosan mindannyian izgalmas hírekkel szolgálhatunk a franchise-zal kapcsolatban" - írta Maduereira.

Bárcsak lenne mostanában egy olyan rendezvény, kiállítás vagy expó, ami tökéletes alkalmat biztosítana arra, hogy egy ilyen nagy bejelentést megejtsen a Nordic... Oh, wait.

Ti szeretnétek, ha lenne egy Darksiders 3 bejelentés az E3 2014-en? Vagy valamikor...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)