Hirdetés

Darksiders Genesis gépigény - ilyen vas bír el a démonokkal

|

A THQ Nordic bejelentette, hogy milyen erős masina kell az új Darksiders játék futtatásához, valamint megnézhetünk tizenöt percnyi játékmenetet is.

Hirdetés

A Darksiders franchise ezúttal az ARPG-k műfaját próbálja meghódítani, legutóbb pedig az is világossá vált már, hogy milyen módon szabhatjuk testre a karakterünket és milyen képességeket használva sújthatunk le az ellenfelekre. 

Hirdetés

Ezúttal is a gameplay került terítékre, csak egészen másfajta módon. Először is az amerikai IGN jelentkezett egy videóval, amelyben megnézhetjük a Darksiders Genesis első 16 percét, íme (aki allergiás a spoilerekre, az inkább kerülje el): 

A THQ Nordic pedig kiadta a játék minimum és ajánlott rendszerkövetelményeit, hogy a Genesis megjelenéséig legyen ideje gépet fejlesztenie azoknak, akik nem rendelkeznek a megfelelő vassal. A következőképpen néz ki a helyzet:

Darksiders Genesis gépigény

Darksiders Genesis minimum gépigény

Op. rendszer: Windows 7, 8, 10 (64 bit)
Processzor: AMD FX-8320 (3.5 GHz) / Intel i5-4690K (3.5 GHz)
Memória: 4 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 960
Szabad hely: 15 GB

Darksiders Genesis ajánlott gépigény

Op. rendszer: Windows 7, 8, 10 (64 bit)
Processzor: Intel Core i7-3930K (3.2 GHz)/AMD Ryzen 5 1600 (3.2 GHz)
Memória: 8 GB
Videokártya: NVIDIA GeForce GTX 1060
Szabad hely: 15 GB

A Darksiders Genesis december 5-én jelenik meg PC-re és Google Stadiára, 2020. februárban 14-én pedig PS4-re, Xbox One-ra, Nintendo Switchre. Nálatok nem lesz gond a futtatással?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)