Hirdetés

Darksiders Genesis - a visszafogottabb látvány lesz az egyetlen kompromisszum Switchen

|

A portot készítő stúdió természetesen mindent megtesz, hogy a lehető legtöbbet kihozza az alkotásból kompromisszumok nélkül.

Hirdetés

A Darksiders Genesis néhány nap múlva, december 5-én fog megjelenni PC-re és Google Stadiára, viszont természetesen készülnek a konzolos kiadások, köztük a Nintendo Switch-es verzió is.

Hirdetés

A Switch-kiadást az Ariship Syndicate csapata készíti, akik már korábban is dolgoztak portokon, így kellő tapasztalattal és odafigyeléssel fogják megoldani a Genesis fejlesztését is. A legutóbb Nintendo Everything során a csapat vezetője, Joe Madureira nyilatkozott a projekttel kapcsolatban, és elmondta, hogy igyekeznek a lehető legtöbbet kihozni a Switch-portolásból.

A terveik szerint nem lesznek kimaradó jelenetek vagy egyéb tartalmak, viszont arra a játékosoknak számítania kell, hogy a grafika nem olyan lesz, mint a többi platformon. Igyekeznek a lehető legjobb framerate-et kihozni a játékból, a grafikai motorból adódóan pedig vannak megkötéseik is. Madureira összességében viszont nagyon pozitívan nyilatkozott, így kíváncsian várjuk, milyen portot alkot majd csapatával.

A Darksiders Genesis 2020. február 14-én fog megjelenni PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Nintendo Switchre.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)