Hirdetés

Darksiders II - Már dolgoznak a PC-s javításon

|

A Darksiders II jött, látott és győzelem helyett hibásan jelent meg PC-re a THQ nagy reménysége.

Hirdetés

A Darksiders II megjelenését hatalmas várakozás övezte, a remekül teljesítő első rész után a THQ-nak és a játékosoknak is égető szüksége lett volna egy problémamentes, minőségi folytatásra.

A Darksiders II megjelenése ennek ellenére nem lett egy leányálom, köszönhetően a PC-s változat hiányosságainak. A játék történetével, játékmenetével és habitusával nincsen probléma, sokkal inkább gyűlt meg a játékosok gondja a kezeléssel és a grafikai beállításokkal. Utóbbi legnagyobb hibája, hogy szinte teljesen kihagyták a számítógépekre szánt változatból.

A Vigil közösségi embere, Matthew Everett próbálta a feldühödött felhasználókat nyugtatni a hivatalos fórumon és elárulta, hogy a csapat minden erejét beleadva dolgozik a megfelelő javításokon. Everett szerint nem szabadott volna hasonló problémákkal és hiányosságokkal szembesülnünk a játékban, de a fejlesztés vége felé rengeteg dolgon változtatniuk kellett és ezt a kimaradt elemek szenvedték meg. Mindazonáltal a THQ és a Vigil is biztosította felhasználóit arról, hogy minél előbb megpróbálják javítani a felmerült hibákat és kiadni a megfelelő tapaszt. Sajnálatos módon a cég azt már nem kötötte az orrunkra, hogy a szóban forgó "elsősegély csomag" mikorra várható...

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)