Hirdetés

Darksiders II - Videón az Arena mód

|

Kilenc napot kell várnunk és Európában is debütál a Vigil Games várva-várt folytatása, a szó szoros értelmében haláli Darksiders II.

Hirdetés

A Halál minden kétséget kizáró bemutatkozása után nem maradt más hátra, minthogy a fejlesztők bemutassák a korábban már ígért Arena módot.

A Vigil állítása szerint ha igazi kihívásra vágyunk, nincs más dolgunk, mint próbát tenni a második részben helyet kapó Arena módban. A küzdelem lényege, hogy különböző felszerelésekhez és tárgyakhoz juss az ellenfelek megadott számú likvidálása után, mely támadási hullámok végén eldöntheted, hogy elviszed-e az addig nehezen összegyűjtött díjat vagy további hullámok kibírásával még több nyereményt zsebelsz be. A rizikó nagy, de a hangulat éppen ezért feledhetetlen.

Az alábbi videóban a játék harcrendszerének dizájnere, Ben Cureton avat be minket az Arena mód rejtelmeibe.

A Darksiders II augusztus 21-én kerül kiadásra PC-re, PS3-ra és X360-ra, de a Wii U-ra szánt verzió csak később lát napvilágot.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)