Hirdetés

Darksiders III - ezt hozza a két DLC

|

Két csomaggal bővül megjelenése után a Gunfire Games játéka.

Hirdetés

Majdnem a szezon legvégén, november 27-én jelenik meg a Darksiders III, de a THQ Nordic már most arról beszél, mi jön utána.

Hirdetés

Az első csomag a The Crucible lesz, melyben Fury harci képességeit egy fura entitás teszi próbára. Egy új helyszínre látogathatunk el, ahol ellenfelek hadait kell legyűrnünk vadonatúj jutalmakért.

Ezt valamivel később követi a Keepers of the Void, melyben a Serpent Holes lesz az úticélunk. Itt egy ősi fenyegetés vár ránk, új ellenfelekkel, új fejtörőkkel nézhetünk szembe egy vadonatúj fegyverért, valamint az Abyssal Armorért cserébe.

Megjelenési dátumot egyikhez sem kaptunk, de várhatóan csak jövőre érkeznek. Mindkettőért külön kell fizetni, viszont a digitális speciális kiadásokhoz (Blades & Whip Edition, Deluxe Edition) alapból járnak - a meglehetősen drága, de cserébe elég tartalmas Apocalypse Editionnél ugyanakkor nincsenek feltüntetve.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)