Hirdetés

Darksiders - PC-re is jön!

|

A THQ bejelentette, hogy konzolon népszerű kaszabolós játéka rövidesen asztali rendszereken is tiszteletét teszi.

Hirdetés

Joe Madureira képregényíró, -rajzoló (Battle Chasers, Uncanny X-Men) és David L. Adams dizájner (Exarch MMO) alapította a Vigil Games fejlesztőstúdiót, melynek első alkotása Darksiders címmel látott napvilágot. Serényen ügyködnek még a sokak által várt Warhammer 40.000 MMO-n is, ám erről most nem ejtünk szót.



A 83-84 pontos Gamerankings és Metacritic átlag már önmagáért beszél, valamint az a tény is, hogy mind a 2012-re tervezett folytatás, mind a filmadaptáció tervei egyre határozottabb formát öltenek. Bizony, a Darksiders a THQ kiadó tervei szerint komoly kis franchise-zá növi ki magát az elkövetkező években.
Nem szeretnék kihagyni a jóból a PC-s játékosokat sem, akik öt hónappal a januári konzolos premier után, tehát júniusban vethetik bele magukat Háború, az Apokalipszis egyik lovasa vérgőzös kalandjaiba.

 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)