Hirdetés

Darksiders: Warmastered Edition - tényleg jön a felújított verzió

|

A Nordic Games megerősítette, hogy valóban elkészül a legelső Darksiders felújított verziója, amelyet a Warmastered Edition névre kereszteltek és számos újítással büszkélkedhet.

Hirdetés

A Darksiders 2: Deathinitive Edition kiadása után a jogokat birtokló Nordic Games meglepi a rajongókat az első rész kicsinosításával is, amely előkészítheti a terepet a Darksiders 3-nak. A többször is pletykált Darksiders remastert pár napja egy spanyol lap értesülései szerint a Gamepolis 2016-os rendezvényen már leplezte a stúdió, de a kétségek kizárása érdekében most megérkezett a hivatalos bejelentés is. 

Noha a játékot teljes pompájában csak a gamescomon láthatjuk majd, azt már most tudjuk, hogy a Darksiders: Warmastered natív 1080p-s felbontással fut, a textúrák felbontását megduplázzák, valamint továbbfejlesztett és átdolgozott renderelést, jobb árnyékokat és post processing effekteket kapott, és majdnem minden platformon tudja a 60 FPS-t (kivéve a Wii U-t, ott csak 30-at). 

A Darksiders: Warmastered Edition PC-re, PlayStation 4-re, Xbox One-ra és Wii U-ra jelenik meg, de dátum tekintetében egyelőre a "hamarosan" áll csak rendelkezésünkre. Az augusztus 17. és 21. között megtartandó gamescomon remélhetőleg ezt is bejelentik majd. 

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)