Hirdetés

Darksiders Warmastered Edition - megérkezett konzolra a Háború

|

Konzolokon már ma megjelent a Darksiders Warmastered Edition, amit egy látványos launch trailerrel ünnepelt meg a Nordic Games.

Hirdetés

A Nordic Games korábbi nyilatkozatai alapján egyértelmű, hogy idővel szeretnék kiadni a Darksiders 3-at, előbb viszont mindkét, korábban már megjelent részt felújították. A fordított sorrendnek hála most érkezett meg az első Darksiderst a jelenlegi konzolgeneráción is bemutató Warmastered Edition.

Ahogy a fenti traileren is láthatjátok a Vigil Games, nem eszközölt kifejezetten radikális változásokat a játékon, de az 1080p-s felbontást és a tükörsima 60 FPS-t hibátlanul tartja a felújított kiadás. Sőt, PlayStation 4 Prón és az egy hét múlva érkező PC-s változatban akár 4K-s felbontást is választhatunk, ami már csak hab azon a bizonyos tortán. A Darksiders Warmastered Edition persze azokat is érdekelheti, akik szeretnék felfrissíteni az emlékeiket a játékról, ahogy azokat is, akik még sosem játszottak a sorozattal. Az ő kedvükért elmondom, hogy az első részben az apokalipszis négy lovasa közül Háború szerepében kell tisztáznunk magunkat a pokol és a mennyek erői előtt, miután főhősünket vádolják azzal, hogy idejekorán elhozta a világvégét.

Ti végigviszitek majd a felújított Darsikderst?

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)