Hirdetés

Darkspore - Hero Spotlight Meditron

|

Szinte minden játékban, ahol csapattal nyomulhatunk, szükség van gyógyítóra.

Hirdetés

A Darkspore sem különbözik az ilyen játékoktól - itt is lehetőség van csapatban nyomulni, és ha már csapat, akkor kell gyógyító is.

Ilyen karakter a Meditron is, amely voltaképp egy repair-bot, azaz szerelő robot. Alapvető támadása egy támató nano-raj, amely követi az ellenfelet és megtámadja. Képes arra, hogy az ellenfél buffjait saját karaktereinkre átvegye - uyganígy a debuffokat meg rólunk rájuk tegye. A meditronnak van egy petje, egy örző robot, amely a feje körül repked és folyamatosan minden ellenségre lő, aki a közelbe megy. Másik érdekes Meditron tulajdonság az Overdrive, azaz túlhajtás, amikor ideiglenesen megnőnek a Meditron képességei (sőt őr-robotból is hármat kap addig) - íme tehát a Darkspore egyik hőse, a Meditron:

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)