Hirdetés

Darkspore - teaser és EA Showdown trailer

|

Időközben befutott a Darkspore teasere illetve a Showdown trailere.

Hirdetés

Az utóbiban in-game jelenetek is láthatóak.

Potenciális Darkspore rajongóknak jó hír, hogy a felvétel igen jó minőségű - nem úgy néz ki, mintha egy shakycam-es kollega vette volna fel..

A Darkspore dinamikus, gyors akciót tartalmaz majd, ahogy a játékos keresztülcsatázza magát alien világokon hgo ymegmentse az univerzumot a Darkspore mutálódott erőitől. Mindezt négy fős co-op, vagy full-szingle módban teheti meg - emellett a játék tartalmaz majd igen intenzív multi csatákat is. Ahhoz, hogy le lehessen győzni a Darkspore-t, a játékosnak egy nagy rakás élő fegyvert - genetikus hősöket - kell összegyűjteni, tovább kell fejleszteni őket több tízezer gyűjtögethető testrésszel és páncéllal.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)