Hirdetés

Darkspore - Zrin parádé

|

A Maxis kőkemény harcosokat léptet elő a Spore világából.

Hirdetés

A Darkspore-ban számos egyedi karakterrel zúzhatjuk majd szét a különböző világokból összesereglett lényeket. A pusztítási lehetőségek tárháza végtelen, amit az eddig látottak alapján a készítők ki is használtak.

Az alant található videóban a kövesedésnek induló lávalényt - kinek neve Zrin - tekinthetjük meg munka közben. A testi felépítését kihasználva ez az alakot öltött olvadt kőzetanyag a közelharci tömegpusztítás nagymestere lett. A fejlődése során olyan képességeket tud majd bevetni, mint például a SUN FIST nevezetű csapás - mely egy felvillanyozó és perzselő „puszival" is felér. A bemutató jellegű filmben többek között ez a képesség is demonstrálva lesz.

Hirdetés
Hirdetés
0 mp. múlva automatikusan bezár Tovább az oldalra »

Úgy tűnik, AdBlockert használsz, amivel megakadályozod a reklámok megjelenítését. Amennyiben szeretnéd támogatni a munkánkat, kérjük add hozzá az oldalt a kivételek listájához, vagy támogass minket közvetlenül! További információért kattints!

Ne maradj le a legfontosabb hírekről! Engedélyezd az értesítéseket, cserébe elsőként tudod meg, ha bejelentik a Half-Life 3-at! (Nem spamelünk, becsszó!)